1-2 uker

Liv

Etablert kunstner
2800 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Litografi
 • Information
 • Lisa Rinnevuo på "Liv"”:

  " "Liv" er en engel som frigjør sjelen og budskapet er: Slipp skuldrene ned – vær fri. For meg er teksten like viktig som den malte motiv i verkene mine . Som oftest er det positive budskap, oppmuntrende ord og fraser jeg, akkurat som alle andre, må minnes på. Da er det forskjellig hva som appellerer til betrakteren, noen går utelukkende etter bildet mens andre tar inn teksten . Jeg liker det, at begge deler er forskjellige appellerer til forskjellige mennesker".

  Litografi i 225 eksemplarer

  Kunstneren Lisa Rinnevuo maler fargerike motiver, ofte med ansikter med store øyne - og alltid med et skriftlig budskap. Maleriet "Liv" er et litografi. Hun har laget flere lekne litografier for NOA Gallery, inkludert "Dreamers" og "Scarlett" som trykkes sammen med Björn Lumphé og selges i et opplag på 225 nummererte og signerte eksemplarer hver.


  Se alle motiver av Lisa Rinnevuo!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Homegirl
1-2 uker
Fra 3600 kr
Some kind
1-2 uker
Fra 3920 kr
Unicorn
1-2 uker
Fra 1920 kr

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk