1-2 uker

Sakta vi gå genom stan (grafiskt blad)

Etablert kunstnerBestselgende kunstner
2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Sakte går vi gjennom byen:< /strong>

  - Jeg legger stor vekt på detaljer, farger og uttrykk i mine naive malerier, sier kunstneren Zumreta Pozder. Karakterene er vanligvis i en kontekst, som i en sekvens fra en film. Maleriene forteller om et fargerikt kulturlandskap, hvor det er glede og varme. Det er et sted hvor man streber etter å finne sin egen vei. En tolkning, når fortid og nåtid flettes sammen og når kravene og stresset i dagens moderne samfunn føles forbigått.

  Grafikark i 100 signerte eksemplarer

  Kunstneren Zumreta Pozders malerier er naivt narrative, men kan også være modernistisk inspirert. Hun har laget maleriet La vie au soleil for Noagallery.se og det er tilgjengelig i et eksklusivt opplag på 100 eksemplarer hvor hvert grafisk ark er nummerert og signert av kunstneren. De er trykket på Etching Rag 310 gram 100% bomull og alle kan kjøpes enten med eller uten hvit ramme. Størrelsen uten ramme er 53 x 61 centimeter, med ramme 62 x 71 centimeter.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Blåmes
1-2 uker
Fra 1080 kr
Bare 4stk igjen
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk