1-2 uker

Pion

2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Foto
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Pion"

  – Dette motivet representerer en buskpion, utrolig vakker og fengslende blomst som sjelden lar noen være uberørt. Naturen i seg selv er helt fantastisk og det er fremfor alt det jeg ønsker å formidle med bildene mine; min måte å se på omgivelsene, skjønnheten i livet og dermed også utvide betrakterens syn.

  Limited Edition Photo Art

  Jimmy Mikkelsen brenner for dyr og natur; noe som kommer tydelig til uttrykk i bildene hans, med en umiskjennelig lidenskap. "Pion" er et fotografi og selges på Noagallery.se i et begrenset opplag på 90 nummererte og signerte eksemplarer. Størrelsen på motivet er 58 x 57 centimeter uten ramme, henholdsvis 63 x 62 centimeter med.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Pigan
1-2 uker
Fra 2320 kr
Right
1-2 uker
Fra 2320 kr
Baggen
1-2 uker
Fra 2320 kr

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk