1-2 uker

Pigan

2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Foto
  Teknikk: Foto
 • Information
 • "Pigan":

  – Dette motivet representerer en marihøne, med sitt karakteristiske utseende; dens røde, fargerike dekvere og det klare prikkemønsteret. Naturen i seg selv er helt utrolig og det er fremfor alt det jeg ønsker å formidle; min måte å se på omgivelsene, skjønnheten i livet og dermed også utvide betrakterens syn.

  Limited Edition Photo Art

  Jimmy Mikkelsens lidenskap for dyr og natur er noe som kommer tydelig til uttrykk i bildene hans og går sjelden upåaktet hen. "Pigan" er et fotografi og selges på Noagallery.se i et begrenset opplag på 90 nummererte og signerte eksemplarer. Størrelsen på motivet er 57 x 57 centimeter uten ramme, henholdsvis 63 x 63 centimeter med.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Pion
1-2 uker
Fra 2320 kr
Right
1-2 uker
Fra 2320 kr
Baggen
1-2 uker
Fra 2320 kr

Andre kjøpte også:

Tistelblommor
1-2 uker
Fra 1920 kr
Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland