1-2 uker

Persistence

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Lacollage
 • Information
 • "Persistence"

  - Motivet er et portrett av ikonet og idolet Björn Borg, og utgjør en av fire deler i malerisuiten min som skildrer den klassiske finalen mellom Björn Borg og den amerikanske stjernen John McEnroe, en varm sommerdag i 1980. Etter alt, tennis er "den hvite sporten" hvorfor fargene er hvite og grønne, mens den røde symboliserer temperament og spenning. Jeg har også lekt med tennisbanen som grafisk mønster".

  Grafikark i 100 eksemplarer – feirer ikonet Björn Borg

  Kunstneren Maria Larkman jobber med sin egen teknikk kalt Lacollage, som er en blandingsteknikk mellom foto, collage, maleri og lakk. "Persistence" er ett av fire motiver i kunstnerens serie med malerier som skildrer den klassiske finalen mellom Björn Borg og den amerikanske stjernen John McEnroe, på en varm sommerdag i 1980. Motivet er et grafisk ark trykket på aldersbestandig syrefritt kunstpapir i 100 % bomull, i et opplag på 100 nummererte og signerte eksemplarer. NOA Gallery har også de resterende tre motivene fra suiten, "Game, set, match" , "Versus" og "Seier.


  Se alle motiver av Maria Larkman!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk