Original
Solgt

Partners in Crime (original)

28000 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl , Olje
 • Information
 • "Partners in Crime (original)": p>

  - Jeg vet at mange mennesker føler seg komfortable med å kategorisere artister, forfattere, komponister. Jeg gjør det sikkert selv noen ganger, men jeg tror det ville begrense kreativiteten min. Jeg vil være fri til å skape på min egen måte. Jeg lever rett og slett etter mottoet, som Paul Klee så intelligent sa det: «En kunstners oppdrag er å visualisere det som ellers ville blitt holdt skjult i mørket.»

  Unik original i olje og akryl - kun ett eksemplar

  Tony Nilsson skisserer febrilsk nye verk; noe han har gjort så lenge han kan huske. For ham blir skisseimprovisasjonsstilen din og det som fyller de utallige skissebøkene fanget og lagret. Noen skisser når ferdige arbeider direkte, mens andre blir stående for øyeblikket og gjenopptas senere. Hans kreative prosess er altså en eksperimentell prosess, hvor han følger instinkt over logikk, tester eller rettere sagt føler seg selv og fremfor alt lar kreativiteten flyte fritt – som er kjernen i hans skapelse. "Partners in Crime (original)" er et originalverk og er kun tilgjengelig i ett eksemplar solgt på Noagallery.se. Størrelsen på maleriet er 150 x 150 centimeter.

  Alle som kjøper en original av Tony Nilsson får i gave hele Tonys frimerkeserie som inneholder Dalaphant, Lovers, Raven og The Fox (verdi SEK 3 960), som alle kan sees blant Tony Nilssons kunstverk.
 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

The Horny Conflic

Nyhet

1-2 uker
46400 kr
Dalaphant
1-2 uker
792 kr
Dalamoose
1-2 uker
792 kr
The Ugly Duckling
1-2 uker
Fra 2000 kr

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk