Original
Solgt

Partners in Crime (original)

28000 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl , Olje
 • Information
 • "Partners in Crime (original)": p>

  - Jeg vet at mange mennesker føler seg komfortable med å kategorisere artister, forfattere, komponister. Jeg gjør det sikkert selv noen ganger, men jeg tror det ville begrense kreativiteten min. Jeg vil være fri til å skape på min egen måte. Jeg lever rett og slett etter mottoet, som Paul Klee så intelligent sa det: «En kunstners oppdrag er å visualisere det som ellers ville blitt holdt skjult i mørket.»

  Unik original i olje og akryl - kun ett eksemplar

  Tony Nilsson skisserer febrilsk nye verk; noe han har gjort så lenge han kan huske. For ham blir skisseimprovisasjonsstilen din og det som fyller de utallige skissebøkene fanget og lagret. Noen skisser når ferdige arbeider direkte, mens andre blir stående for øyeblikket og gjenopptas senere. Hans kreative prosess er altså en eksperimentell prosess, hvor han følger instinkt over logikk, tester eller rettere sagt føler seg selv og fremfor alt lar kreativiteten flyte fritt – som er kjernen i hans skapelse. "Partners in Crime (original)" er et originalverk og er kun tilgjengelig i ett eksemplar solgt på Noagallery.se. Størrelsen på maleriet er 150 x 150 centimeter.

  Alle som kjøper en original av Tony Nilsson får i gave hele Tonys frimerkeserie som inneholder Dalaphant, Lovers, Raven og The Fox (verdi SEK 3 960), som alle kan sees blant Tony Nilssons kunstverk.
 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

The Judges
1-2 uker
46400 kr
Bare 1stk igjen
The Audition
1-2 uker
Fra 2000 kr
Fame (original)
Original
1-2 uker
28000 kr
Bare 1stk igjen
No baby this ain´t no Steinway
Original
1-2 uker
52000 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
1432 kr
Bare 6stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland