Original
1-2 uker

No Teddy! Its MY TRUCK!

Bare 1stk igjen
Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
9600 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Olje
 • Information
 • "No Teddy! Its MY TRUCK!"" av Christin Björk

  "No Teddy! Its MY TRUCK!" beskriver hvor komisk og frustrerende det kan være å bli sint på noe som ingen har peiling på. bli sint på, sier artisten Christin Björk. – Humoren i å føle meg krenket når jeg selv styrer hva jeg skal føle eller ikke føle. – Ikke alltid lett, men likevel mitt eget ansvar, avslutter Christin.

  Unik original i olje

  Christins kunstverk er en visualisering av hennes indre tanker og stemninger som ytre opplevelser og livet selv gir henne. eller hvordan jeg opplever en spesifikk situasjon, sier Christin.

  - Selv om jeg maler representasjonsmotiver, om enn med en surrealistisk tone, er det realistiske sekundært, i stedet er det en følelse jeg vil ha. En følelse som forklarer, lærer meg og lar meg se og plukke ut humoren i en opplevelse, uavhengig av opprinnelsen til følelsen, sier Christin.

  "No Teddy! Its MY TRUCK!" er en unik original som måler 32 x 75 cm.

  Se alle maleriene av Christin Björk her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr