Utsolgt

Miss Behave

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2400 kr
Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Litografi
 • Information
 • Trykk på "Miss Behave":

  "Motivet ' "Miss Behave"' viser en elegant og sofistikert kvinne i en lang kjole som poserer med en krone på hodet, et banner over brystet og en stor bukett med blomster i armene som hvordan kvinner blir fremstilt og vist i skjønnhetskonkurranser. Min lidenskap for å skape kommer til uttrykk i alt jeg gjør. Selve skapelsen er som en lek for meg, men jeg tar oppgaven veldig seriøst. < /p>

  Litografi i 90 eksemplarer

  Med sine røtter i graffiti, beskriver Iron gatekunst som en måte å finne sted i det offentlige rom. Hans egne verk, mener han, tar sikte på å kommentere samtiden og samfunnet. Hans ambisjon er å plante et frø og nå ut til betrakteren samt å skape refleksjon og perspektiv. Iron har laget fire unike motiver for noagallery.no, inkludert « "Miss Behave"' og "Miss Fortune". Litografiene finnes i et opplag på 90 nummererte og signerte eksemplarer. Motivene kan kjøpes enten uten eller med sort ramme. 

  Se alle motiver av Iron!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Vildhjärta
1-2 uker
Fra 2400 kr
Miss Fortune
1-2 uker
Fra 2400 kr
Bartender
1-2 uker
Fra 2400 kr
Peace and love
1-2 uker
Fra 2400 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland