1-2 uker

Peace and love

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2400 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Litografi
 • Information
 • Peace and Love by Iron:

  - Motivet "Peace and love" representerer, som du vet, karakteren Pippi Langstrømpe. Pippi er portrettert med en pensel i hånden og en boks med maling ved siden av seg. Hun har ryggen til betrakteren, med blikket mot fredssymbolet og hjertet. Min lidenskap for å skape kommer til uttrykk i alt jeg gjør. Selve skapelsen er et spill for meg, samtidig som jeg tar oppgaven veldig seriøst. 

  Litografi i 250 eksemplarer

  Iron beskriver gatekunst som en måte å ta plass i det offentlige rom. Hans egne verk, mener han, tar sikte på å kommentere samtiden og samfunnet. Hans ambisjon er å plante et frø og nå ut til betrakteren samt å skape refleksjon og perspektiv. Iron har laget "Peace and love" for noagallery.no, litografiene er tilgjengelige i et opplag på 250 nummererte og signerte eksemplarer. Motivene kan kjøpes enten uten eller med sort ramme. 

  Se alle motiver av Iron!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Bartender
1-2 uker
Fra 2400 kr
Miss Fortune
1-2 uker
Fra 2400 kr
Vildhjärta
1-2 uker
Fra 2400 kr

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Lemontree

Nyhet

1-2 uker
640 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland