1-2 uker

Mata Hari Colour (85 cm x 108 cm)

Etablert kunstner
7920 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Mata Hari Colour" av Lars Nordin:

  "Jeg bruker mine originale bilder av Garbo og hennes håndskrevne brev som en del av kunstproduksjonen min. Jeg blander alltid inn materialer som jeg har laget selv for å skape en ny kontekst. Med mine egne malerier, bilder og illustrasjoner er bildene bygget opp. Og jeg liker å ta med fragmenter av den originale autografen, fordi jeg eier den!

  Her har jeg skapt en ny arbeidshøyde med ville farger, det føltes også fantastisk å se ansiktet hennes vokse i farger og dermed få et helt nytt liv. Den svart-hvite Hollywood-filmen Mata Hari, med Greta Garbo i hovedrollen, hadde premiere i 1931. Mata Hari var en kvinnelig spion og eksotisk danser med en svært dramatisk livsskjebne. Filmen er basert på virkelige hendelser under første verdenskrig.

  Eksklusiv samling! Grafisk ark i 40 eksemplarer

  Mata Hari Colour er et grafisk ark laget i blandede medier og produsert i tre forskjellige størrelser. Velg mellom 53 x 65 centimeter 120 eksemplarer), 86 x 108 centimeter (40 eksemplarer) og 108 x 140 centimeter (20 eksemplarer). Alle verk er nummerert og signert av kunstneren.

  Det minste formatet kan kompletteres med svart ramme og hvit passepartout, mens de store formatene har en eksklusiv boksramme som et alternativ å legge til.


  Se alle malerier av Lars Nordin her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk