1-2 uker

Man Carrying A Child

Etablert kunstner
2160 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Man Carrying A Child":

  Estiske Liis Koger maler abstrakte verk - i hennes verden er ingenting umulig og ingenting er som det ser ut til. Som abstrakt maler ønsker hun at betrakteren skal oppleve kunsten hennes som en prosess der man hele tiden ser nye ting.

  Hun liker å bruke ting som kan virke ubetydelige i kunsten hennes for å oppnå en større mening og betydning, og det er alltid et element av tilfeldigheter eller flaks når hun maler. Å leve i nuet gjennom skapelsen i konstant forandring og ha disiplin er noe hun ofte snakker om.

  - Som kunstner er det viktig å gjøre akkurat det du vil og å la den kreative kraften ta over deg slik at ting kommer gjennom deg og ut, i nuet.

  Grafikark i begrenset opplag

  Kunstneren Liis Koger har bakgrunn fra maleri, psykologi og teologi. Hun er interessert i kulturens og kunstens innvirkning på mennesker og maler abstrakt for å få betrakteren til å se med nye øyne og stadig oppdage sine egne mønstre og bilder i kunsten.

  Liis Kogers kunst er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se og motivet "Man Carrying A Child" er et pigmenttrykk og finnes i et begrenset opplag på 100 eksemplarer, signert og nummerert. Maleriet er laget på lerret og måler 39,5 x 61 cm, komplettert med en spesielt utvalgt ramme og innrammet måler det 49,5 x 71 cm. Det innrammede verket leveres uten glass da verket lages på lerret.

  Se alle maleriene av Liis Koger her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

One moon is blossoming
1-2 uker
Fra 2160 kr
Cross mountain
1-2 uker
12000 kr
Bare 1stk igjen
More leavs
1-2 uker
12000 kr
Bare 1stk igjen
Miss lemon
1-2 uker
12000 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
1432 kr
Bare 6stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland