1-2 uker

Man Carrying A Child

Etablert kunstner
2160 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Man Carrying A Child":

  Estiske Liis Koger maler abstrakte verk - i hennes verden er ingenting umulig og ingenting er som det ser ut til. Som abstrakt maler ønsker hun at betrakteren skal oppleve kunsten hennes som en prosess der man hele tiden ser nye ting.

  Hun liker å bruke ting som kan virke ubetydelige i kunsten hennes for å oppnå en større mening og betydning, og det er alltid et element av tilfeldigheter eller flaks når hun maler. Å leve i nuet gjennom skapelsen i konstant forandring og ha disiplin er noe hun ofte snakker om.

  - Som kunstner er det viktig å gjøre akkurat det du vil og å la den kreative kraften ta over deg slik at ting kommer gjennom deg og ut, i nuet.

  Grafikark i begrenset opplag

  Kunstneren Liis Koger har bakgrunn fra maleri, psykologi og teologi. Hun er interessert i kulturens og kunstens innvirkning på mennesker og maler abstrakt for å få betrakteren til å se med nye øyne og stadig oppdage sine egne mønstre og bilder i kunsten.

  Liis Kogers kunst er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se og motivet "Man Carrying A Child" er et pigmenttrykk og finnes i et begrenset opplag på 100 eksemplarer, signert og nummerert. Maleriet er laget på lerret og måler 39,5 x 61 cm, komplettert med en spesielt utvalgt ramme og innrammet måler det 49,5 x 71 cm. Det innrammede verket leveres uten glass da verket lages på lerret.

  Se alle maleriene av Liis Koger her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Dance me to the sky
1-2 uker
Fra 2160 kr
The truest true
Original
1-2 uker
19200 kr
Bare 1stk igjen
One moon is blossoming
1-2 uker
Fra 2160 kr
How your childhood changes you
Original
1-2 uker
19200 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk