1-2 uker

Lyckliga gatan (grafiskt blad)

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Zumreta Pozder om "Happy Street:</ span>

  "Maleriene mine er narrative. Jeg foretrekker å male en idyll med vakre hus og mennesker som forteller en historie. De ligner små sekvenser i en film eller deler fra en bok, som seeren kan identifisere seg med på forskjellige måter. Hvis ikke, det er alltid noe i maleriet som tiltrekker blikket. Med "Lykkliga gatan" ønsker jeg å skape en motvekt til vårt moderne samfunn, som jeg noen ganger føler kan være firkantet og tøft, og i stedet formidle glede".

  Grafikark i 100 eksemplarer

  Kunstneren Zumreta Pozders malerier er naivt narrative, men kan også være modernistisk inspirert. Hun har laget fire motiver for NOA Gallery, "Lykkliga gatan", "Sakta vi gå gjennom byen", "Sommer" og "Piknik". Alle finnes i et opplag på 100 eksemplarer, hvert grafisk ark er nummerert og signert av kunstneren. De er trykket på Etching Rag 310 gram 100% bomull. Alle kan kjøpes enten uten eller med hvit ramme.


  Se alle motiver av Zumreta Pozder!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Gamla stan
1-2 uker
Fra 2320 kr
Ma Ville
1-2 uker
Fra 2320 kr

Andre kjøpte også:

Blue Americana
1-2 uker
Fra 2160 kr
Home
1-2 uker
Fra 2320 kr
La Vie au Soleil
1-2 uker
Fra 2320 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland