Original
1-2 uker

Little Red Riding Hood (original)

Bare 1stk igjen
22400 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl , Olje
 • Information
 • Rødhette (original):

  - Dette verket er min surrealistiske tolkning av Rødhette-historien, derav tittelen   Rødhette . Maleriet er også et "søstermaleri"   til   My Big Mirror Mirror som er et verk i samme stil, samt en tolkning av et (annerledes) eventyr. Mine merkelige, fantasifigurer er et tilbakevendende motiv blant flere av mine malerier, som har blitt et varemerke for min kunst og ikke bare i mine tolkninger. & Nbsp;

  Unik original i olje og akryl - kun ett eksemplar  

  Tony Nilssons kreative prosess handler om å følge instinkt i stedet for logikk; en eksperimentell prosess hvor han tester eller rettere sagt   føler seg fremover, angrer kanskje og angrer igjen, og lar fremfor alt kreativiteten flyte fritt som kjernen i skapelsen.I motsetning til mange andre kunstnere føler han at han derfor ikke er helt komfortabel med å bli plassert i et rom , men foretrekker å være fri til å skape på sin egen måte, uansett hvordan det tar form.   Rødhette (original)   er et originalt verk og er kun tilgjengelig i ett eksemplar solgt på Noagallery.se. Størrelsen på maleriet er 100 x 130 centimeter.

   

  Alle som kjøper en original av Tony Nilsson får i gave hele Tonys frimerkeserie som inneholder Dalaphant, Lovers, Raven og The Fox (verdi SEK 3 960), som alle kan sees blant Tony Nilssons kunstverk.

   

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Climatechange
1-2 uker
Fra 2400 kr
Regina Pippi
1-2 uker
792 kr
Fame (original)
Original
1-2 uker
28000 kr
Bare 1stk igjen
Kalle Zebra
Original
1-2 uker
46400 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
1432 kr
Bare 6stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland