1-2 uker

Lets stay inside

2080 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • La oss holde oss inne:

  - Motivet viser den ene halvdelen av en duo som ignorerer det fine været ute og, som gjester slitne, hengir seg til hverandre hele morgenen i stedet for å starte dagen som alle andre.

  Dette er hva kunstneren Linnea Swärd forteller oss om sitt nye maleri La oss holde oss inne. Hun maler nesten utelukkende kvinner i akvarell. Hun finner inspirasjon til bildene i de ulike kvinnerollene i historien, og hun liker å blande moderne og klassiske elementer i sine atmosfæriske malerier.

  Grafikark i begrenset utgave < br />

  Linnea, som også er fotograf og illustratør, starter ofte arbeidsprosessen med å fotografere modeller før hun begynner å skissere og maleri. Nå kan du kjøpe hennes grafiske ark etter originaler i akvarell, de er alle trykt på aldersbestandig syrefritt kunstpapir i 100 prosent bomull span>. Alle malerier er nummerert og signert av kunstneren og trykt i et begrenset opplag på 100 eksemplarer som selges på Noagallery.se. Størrelsen er 55 x 37 centimeter uten ramme og 69 x 52 centimeter med ramme.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

We them slayers
1-2 uker
Fra 2080 kr
Paris
1-2 uker
Fra 2080 kr
Rosa
1-2 uker
Fra 2080 kr
Snooze
1-2 uker
Fra 2080 kr

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk