1-2 uker

Lånta fjädrar

Etablert kunstner
1200 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Litografi
 • Information
 • Thomas Wahlström om "Lånta fjädrar":

  "Motivet ' "Lånta fjädrar"' forestiller en kvinne, og er en del av serien med bilder av kvinnekropper jeg har laget for NOA Gallery. Opprinnelsen ligger i et forsøk på å tilbakevise kroppens betydning når det kommer til markedsføring av klær I denne bildeserien har jeg først jobbet med former, og deretter en farge om gangen. Jeg unngår linjer nesten helt, og lar møtet mellom de forskjellige fargefelt og den kontrasterende effekten som bildene er bygget av, skaper illusoriske avgrensninger i stedet." .

  Litografi i 175 eksemplarer

  Thomas Wahlström er en kunstner med mange forskjellige uttrykk, ved siden av å være billedkunstner er han også poet og musiker. Wahlström har laget en hel bildeserie med fem unike motiver for NOA Gallery, inkludert ' "Lånta fjädrar"' og 'Bror ikke'. I bildesuiten har han jobbet frem kvinnekropper som fremstår med stor kraft, og effekten er forbløffende. Sammen utgjør bildene en fargerik hyllest til kvinnen. Litografiene finnes i et opplag på 175 eksemplarer, hvor hvert grafisk ark er nummerert og signert. Alle motiver kan kjøpes enten uten eller med sort ramme.

  Se alle motiver av Thomas Wahlström!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Dare
1-2 uker
Fra 2000 kr
Don't care
1-2 uker
Fra 2000 kr
Rise
1-2 uker
Fra 2160 kr
Fake it
1-2 uker
Fra 1200 kr

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk