1-2 uker

Fake it

Etablert kunstner
1200 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Litografi
 • Information
 • Thomas Wahlström på "Fake it":

  "Motivet ' "Fake it"' representerer en kvinne, og utgjør en del av bildeserien av kvinnekropper jeg har laget for NOA Gallery. Opprinnelsen ligger i en forsøk på å tilbakevise kroppens betydning når det kommer til markedsføring av klær I denne bildeserien har jeg først jobbet med former, og deretter en farge om gangen. Jeg unngår linjer nesten helt, og lar møtet mellom de ulike fargefelt og kontrasteffekten som bildene er bygget av, skaper illusoriske avgrensninger i stedet." .

  Litografi i 175 eksemplarer

  Thomas Wahlström er en kunstner med mange forskjellige uttrykk, ved siden av å være billedkunstner er han også poet og musiker. Wahlström har laget en hel bildeserie med fem unike motiver for NOA Gallery, inkludert ' "Fake it"' og 'Dare'. I bildesuiten har han jobbet frem kvinnekropper som fremstår med stor kraft, og effekten er forbløffende. Sammen utgjør bildene en fargerik hyllest til kvinnen. Litografiene finnes i et opplag på 175 eksemplarer, hvor hvert grafisk ark er nummerert og signert. Alle motiver kan kjøpes enten uten eller med sort ramme.

  Se alle motiver av Thomas Wahlström!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Rise
1-2 uker
Fra 2160 kr
Don't care
1-2 uker
Fra 2000 kr
Lånta fjädrar
1-2 uker
Fra 1200 kr
Dare
1-2 uker
Fra 2000 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland