Utsolgt

Kungen av söder

Etablert kunstner
2320 kr
Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Kongen av Sør» av Karin Holmström

  Ville dyr dukker ofte opp igjen i kunstneren Karin Holmströms visuelle verden. En reise i studieårene til Sør-Afrika og Kreuger nasjonalpark gjorde et stort inntrykk som vil komme frem i kunsten. Å bevare elefanter og andre ville dyr på planeten vår har blitt et oppdrag i hennes kunstnerskap. Dette maleriet startet som et Stockholm-motiv med Globen og Söder Mälarstrand.

  - Lenge holdt jeg på det originale maleriet, men følelsen og det lille ekstra dukket aldri opp, så jeg fortsatte prosessen og slapp de ville dyrene i stedet, sier Karin. Jo mer du samhandler med bildet, jo mer kommer det frem, og neste gang du ser det, kan det hende du ser noe annet.

  Grafikark med begrenset opplag< / span>

  Karin kaller stilen hennes figurativt abstrakt – motivene forandrer seg, det er snarere fargene, impulsene, den direkte følelsen og kraften som preger maleriene hennes. Hun vil ikke at verket skal føles for ferdig, det skal fortsette med betrakteren. Hun maler hovedsakelig med akryl, i mange lag, og skulpturerer motivene sine for å gi betrakteren en harmonisk og kraftfull følelse. Karins motiv Kungen av Söder er tilgjengelig på Noagallery.se i et eksklusivt, begrenset opplag på 78 eksemplarer. Motivet er et pigmenttrykk etter en akryloriginal og kan kjøpes med en spesielt utvalgt ramme - innrammet måler den 49 x 51 centimeter. Motivet er signert og har både ekthetsbevis og stempel.

  Se alle malerier av Karin Holmström her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Nobelfesten
1-2 uker
Fra 2320 kr
Fearless flow
1-2 uker
Fra 2320 kr
La feminista
1-2 uker
Fra 3600 kr

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
1432 kr
Bare 6stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland