1-2 uker

Humanium Metal skulptur

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
70000 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Metall
 • Information
 • ulovlige våpen blir unik kunst

  Nå kan du støtte kampen mot vold gjennom et unikt samleobjekt - Carl Fredrik Reuterswärds berømte skulptur «Ikke-vold, laget av konfiskerte og nedsmeltede våpen. Skulpturen er støpt av Humanium Metal i et begrenset opplag. Prosjektet er et samarbeid med Non-Violence Foundation og IM Swedish Development Partner og hele overskuddet fra salget går til deres arbeid for fredelige samfunn og sosial endring. Skulpturen «Revolver med knute» ble opprinnelig skapt av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd i 1980 som et symbol på hans myrdede venn John Lennons kamp for fred. Revolveren er et av verdens mest kjente symboler på fred og står blant annet utenfor FNs hovedkvarter i New York.

  Originalen i Stockholm

  Originalen i bronse tilhører Moderne museet i Stockholm. Med dette samarbeidet får den sammenknyttede revolverens symbolske betydning en helt ny dimensjon når den er laget av ulovlige, nedsmeltede våpen beslaglagt i sterkt voldelige områder i Mellom-Amerika. Skulpturen er et samleobjekt som selges i et meget eksklusivt, nummerert opplag. Det grenseoverskridende prosjektet er velsignet av Dalai Lama, han har også signert det første eksemplaret som skal auksjoneres på auksjonshuset Sotheby's i New York til våren. En konkret og symbolsk måte å bidra til å stoppe vold og samtidig en mulighet til å få tilgang til et unikt samleobjekt.

  Kjøp mot faktura og leveringstid

  Hvis du er interessert i å kjøpe Humanium mot faktura, vennligst kontakt oss på contact@noagallery.no

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland