Original
Solgt

Hear no Evil, Speak no Evil, See no Evil

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
24000 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Olje
 • Information
 • "Hear no Evil, Speak no Evil, See no Evil"" av Christin Björk;< /span>

  "Hear no Evil, Speak no Evil, See no Evil"er en parafrase, dvs. en kunstnerisk og personlig tolkning av et annet verk. Og dette verket er nok kjent for de fleste, som i originalen handler om tre aper som dekker ører, munn og øyne. – Opprinnelig er det et japansk verk basert på en buddhistisk tanke, ved å ikke høre, snakke og se ondskap vil du ikke spre dette selv, sier Christin.

  Den vestlige tolkningen har imidlertid hatt en annen tvist, der det kan handle om å lukke øynene for urettferdighet. Men det er den tradisjonelle som appellerer til meg, og jeg tror personlig er veldig sann. – Og i min tolkning har jeg lagt til humor, men hva andre tolker er nok like forskjellig som i originalverket.

  Unik original i olje

  Christins kunstverk er en visualisering av hennes indre tanker og stemninger som ytre opplevelser og livet selv gir henne. hvordan jeg opplever en spesifikk situasjon sier Christin.

  - Selv om jeg maler representasjonsmotiver, om enn med en surrealistisk tone, er det realistiske sekundært, i stedet er det en følelse jeg vil ha. En følelse som forklarer, lærer meg og lar meg se og plukke ut humoren i en opplevelse, uavhengig av opprinnelsen til følelsen, sier Christin.

  Queen of Change er en unik original laget i olje på italiensk linlerret, kunstverket måler 95 x 100 cm.

  Se alle maleriene av Christin Björk her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

March to the beat of your own drum
Original
1-2 uker
22400 kr
Bare 1stk igjen
Mr Speed
1-2 uker
360 kr
Freeedooom
1-2 uker
520 kr
Moment
Original
1-2 uker
12000 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland