Original
Solgt

Got ya!

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
24000 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Olje
 • Information
 • "Got ya!"" av Christin Björk

  "Got ya!" kommer fra et eventyr som jeg ble fortalt og som jeg synes er en veldig fin filosofisk tanke og tilnærming i livet sier artisten Christin Björk. – Totalt sett er det ånden at alle barn som blir født får tildelt en hest og den hesten kalles livet. Og det livet i bunn og grunn handler om er å lære å ri på hesten, sier Christin.

  – I min verden er Got ya! en visualisering om at man som voksen tør å ri barback, dvs. være fri og tør å la seg følge hesten uten å holde på, men likevel ha et sterkt fokus. – Den lille kaninen som hesten holder i munnen symboliserer alltid å la det lille og fryktelige som bor i oss alle være med på dette eventyret. Det betyr å alltid la barnet være tilstede i hvordan du ser på livet ditt, avslutter Christin.

  Unik original i olje

  Christins kunstverk er en visualisering av hennes indre tanker og stemninger som ytre opplevelser og livet selv gir henne hvordan jeg opplever en spesifikk situasjon sier Christin. – Selv om jeg maler representasjonsmotiver, om enn med en surrealistisk tone, er det realistiske sekundært, i stedet er det en følelse jeg vil ha. En følelse som forklarer, lærer meg og lar meg se og plukke ut humoren i en opplevelse, uavhengig av opprinnelsen til følelsen, sier Christin.

  "Got ya!" er en unik original laget i olje på italiensk lin, kunstverket måler 90 x 125 cm.

  Se alle maleriene av Christin Björk her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Pippis new shoes
Original
1-2 uker
31600 kr
Bare 1stk igjen
Good girl
Original
1-2 uker
12800 kr
Bare 1stk igjen
My ships are coming in
Original
1-2 uker
6800 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk