Original
Solgt

Gallery people

20000 kr
Antall: 
Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • Susanne Åkeson om "Gallery People":

  Den populære kunstneren Susanne Åkeson Rosencrantz har laget Gallery People , et kunstverk hvor folk i galleriet stopper opp og reflekterer. Blomstrer og betrakter kunsten, betrakteren ser menneskene på lerretet, alle så like, men likevel så forskjellige.

  Lite kunstverk i begrenset opplag

  Gallery People er et kunstverk av populære Susanne Åkeson Rosencrantz som er på NOA Gallery. Det personlige møtet er et gjennomgående tema i hennes arbeid og maleriene sprudler av farger og intensitet. Susanne Åkeson Rosencrantz maler alltid i akryl, med pensler, hender og kniver.

  Original i akryl

  Susanne Åkeson Rosencrantz har laget flere motiver for NOA Gallery, blant annet Gallery people . Storleken på konstverket är 150 x 100.


  Se alle Susanne Åkeson Rosencrantz-motiver!

  ,
 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk