Original
1-2 uker

Systerskap (original)

Bare 1stk igjen
15200 kr
Antall: 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • Susanne Åkeson Rosencrantz på «Sisterhood»:

  "Motivet 'Sisterhood' skildrer to sjeler med helt forskjellige skjebner og livsbetingelser, som plutselig møtes. Det som førte dem sammen var styrke, tro og kjærlighet og under møtet med hverandre innser de alt bortsett fra forskjellen: alle de ser er likheten, som viser seg å være slående. Med motivet vil jeg minne oss alle på å stoppe opp noen ganger og faktisk se hverandre og forstå vår styrke. Alene er sterk, men vi er alltid sterkere sammen".

  Unikt originalmaleri i akryl - kun ett eksemplar

  Kunstneren Susanne Åkeson Rosencrantz maler alltid i akryl, med både pensler, hender og kniver og har laget flere motiver for NOA Galleri, blant annet "Sisterhood". Kjærlighet er et tilbakevendende tema i hennes kunst og maleriene sprudler av farger og intensitet. Dette verket er originalt og finnes kun i ett eksemplar, men motivet "Sisterhood" finnes også som pigmenttrykk i begrenset opplag her. Målingen er 86 x 166 centimeter.


  Se alle motiver av Susanne Åkeson Rosencrantz!
  </ p>

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

1-2 uker
2120 kr
1-2 uker
3920 kr

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk