1-2 uker

Close to me

2120 kr
 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Close to me"" av Susanne Åkeson Rosencrantz

  Maleriet handler om kjærlighet – slik det ofte er i mitt kunstnerskap, sier kunstneren Susanne Åkeson Rosencrantz om "Close to me"

  "Close to me" med sitt gull er også inspirert av høsten og den mørke årstiden. En tid hvor kjærlighet og varme er viktigere enn noen gang, en tid hvor du ønsker å være ekstra nær den du elsker. Jeg er også litt besatt av gull for tiden og elsker sennepsgul – billecabriolet min har blant annet den fargen. Jeg tror mønsteret i gull minner meg mye om livets gåte.

  Grafikark i begrenset og signert opplag

  Kjærlighet er et gjennomgående tema i Susanne Åkeson Rosencrantz sin kunst. Maleriene hennes sprudler alltid av farge og intensitet, og hun maler vanligvis i akryl med både pensler og kniver. "Close to me" er et grafisk ark, et såkalt pigmenttrykk, og selges på Noagallery.se i et begrenset opplag på 100 nummererte og signert kopi. Størrelsen på arket er 70 x 100 centimeter.

  Se alle malerier av Susanne Åkeson Rosencrantz her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland