Utsolgt

Far away

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2400 kr
Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Glass
 • Information
 • "Far away":

  Robert Hilmersson tar for seg klimaangst med humoristiske pingviner – et tilbakevendende motiv i kunsten hans, som en kommentar til klimatrusselen.

  - Jeg vil gjerne ha min egen vri på emnet, ofte med et humoristisk innslag, sier Robert om maleriet "Far away". Pingvinene blir små karakterer for meg som gjør uventede ting i ulike miljøer, samtidig som de tenker over viktige saker som global oppvarming og klimaendringer.

  Pigmenttrykk i begrenset opplag

  Robert Hilmerssons kunst er full av humor, popkulturelle påvirkninger samt politiske temaer og samtidskommentarer. Han blander teknikker, maler med ulike typer maling og jobber også med ulike trykkteknikker. "Far away" er et pigmenttrykk og selges på Noagallery.se i et begrenset opplag på 75 eksemplarer. Hvert grafisk ark er nummerert og signert av kunstneren. Størrelsen er 50 x 50 centimeter uten ramme, henholdsvis 55 x 55 centimeter med.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Barcelona
1-2 uker
Fra 2400 kr
Bare 3stk igjen
Go Deep
1-2 uker
Fra 2400 kr
Be Cool
1-2 uker
Fra 2400 kr
Vamos
1-2 uker
Fra 2400 kr

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Lemontree

Nyhet

1-2 uker
640 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland