Original
1-2 uker

Fame (original)

Bare 1stk igjen
28000 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl , Olje
 • Information
 • "Fame (original)":

  – Inspirasjonen til dette maleriet, så vel som tittelen på verket, stammer fra musikalfilmen og dramaserien (fra tidlig på 80-tallet) med samme navn. Mine sære fantasifigurer, er et tilbakevendende og betydningsfullt motiv blant verkene mine, og her prøvde jeg med min komposisjon av dem å fange den aller første introen til Fame (som vises i begynnelsen av hver episode av serien) der læreren forklarer betydningen av berømmelse for elevene, og hva som skal til for å få berømmelse.

  Unik original i akryl og olje - kun ett eksemplar

  Tony Nilsson skisserer febrilsk nye verk; noe han har gjort så lenge han kan huske. For ham er skisser improvisatorisk, og det som fyller de utallige skisseblokkene blir fanget og lagret. Noen skisser kommer helt frem til ferdige arbeider med en gang, mens andre blir stående for øyeblikket og gjenopptas senere. I motsetning til mange andre kunstnere, føler han seg ikke komfortabel med å bli plassert i en kupé, men ønsker heller å være fri til å (fortsette) å skape på sin egen måte. "Fame (original)" er et originalverk og finnes kun i ett eksemplar solgt på Noagallery.se. Størrelsen på originalmaleriet er 120 x 120 centimeter.

  Alle som kjøper en original av Tony Nilsson får i gave hele Tonys frimerkeserie, som inkluderer Dalaphant, Lovers, Raven og The Fox (verdi SEK 3 960), som alle kan sees blant Tony Nilssons kunstverk.
 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Dalamoose
1-2 uker
792 kr
Avataurus
1-2 uker
Fra 2400 kr
The Audition (original)
Original
1-2 uker
28000 kr
Bare 1stk igjen
Talko to me Goose
1-2 uker
46400 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Tålamod
1-2 uker
640 kr
1-2 uker
2720 kr
Cykeltur
1-2 uker
2800 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
Kampanj
1146 kr 1432 kr
Bare 2stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland