Original
Solgt

Deer Honey Bunny

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
7520 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Olje
 • Information
 • "Deer Honey Bunny"" av Christin Björk

  - Grunnen til at flere og flere dyr går igjen i kunstverket mitt er at jeg liker de fleste dyr – og dyrene ser ut til å like meg, sier kunstner Christin Björk om kunstverket "Deer Honey Bunny"!. – Dette resulterer i at både tamme og ville dyr gjerne kommer og hilser, sier Christin. – Og i min verden er dyr ofte små/store pelsbunter med humor og herlige personligheter når de overgir seg og tør å stole på meg.

  -Disse personlighetene er noe jeg liker å bruke i maleriene mine når jeg vil visualisere noe, sier Christin. – "Deer Honey Bunny"! viser hvordan jeg opplever dyrs nysgjerrighet og kontaktsøkende, men også et bilde av å være i en ro der tiden står stille. Noe jeg ofte tror det gjør når jeg er sammen med dyr.

  Unik original i olje

  Christins kunstverk er en visualisering av hennes indre tanker og stemninger som ytre opplevelser og livet selv gir henne hvordan jeg opplever en spesifikk situasjon. – Selv om jeg maler representasjonsmotiver, om enn med en surrealistisk tone, er det realistiske sekundært, i stedet er det en følelse jeg vil ha. En følelse som forklarer, lærer meg og lar meg se og plukke ut humoren i en opplevelse, uavhengig av opprinnelsen til følelsen.

  "Deer Honey Bunny"! er en unik original laget i olje på italiensk linlerret, kunstverket måler 30 x 49 cm. p>

  Se alle maleriene av Christin Björk her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Namaste
1-2 uker
Fra 2320 kr
Moment
Original
1-2 uker
12000 kr
Bare 1stk igjen
Wanna go for a ride?
Original
1-2 uker
33600 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk