Original
Solgt

Andrum (Original)

Etablert kunstner
18400 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • Pust (original):

  – Dette maleriet er inspirert av pusterom jeg trengte, søkte og til slutt fant etter konstant smerte, utmattelse og angst og alt det betyr å komme meg etter en utbrenthet og tre alvorlige skiveprolapser. Jeg har prøvd å fange den stripen av lys og håp, følelsen av stillhet og fornyelse som styrket meg innenfra. Et pusterom med rom for både restitusjon og refleksjon.

  Unik original i akryl – kun ett eksemplar

  Simona Florea maler i akryl og henter inspirasjon fra hverdagslige begivenheter. Maleriene hennes forteller om livet generelt, så vel som spesielle opplevelser, opplevelser og inntrykk. Andrum (original) er et originalmaleri og finnes kun i ett eksemplar som selges på Noagallery.se, men du kan se andre malerier av Simona Florea her. Størrelsen på originalmaleriet er 100 x 150 centimeter.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

AMELIA EARHART
1-2 uker
3200 kr
My soul is blue
Original
1-2 uker
25600 kr
Bare 1stk igjen
THE PANKHURSTS
1-2 uker
6400 kr
MALALA YOUSUFZAI
1-2 uker
3200 kr

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Lemontree

Nyhet

1-2 uker
640 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland