1-2 uker

And she loved her shoes

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
1360 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Silketrykk
 • Information
 • "And she loved her shoes"


  - Jeg har et veldig kjærlig forhold til Stockholm. Har vokst opp i Stockholm og fulgt byens forandring, fått favorittsteder som jeg kommer tilbake til og avhengig av årstid får de en viss energi.

  Maria Larkman liker å bevege seg rundt i forskjellige deler av hjembyen sin og ser stadig nye ting eller oppdager nye sider ved kjente steder. Et av Stockholms knutepunkter er Stureplan, hvor stockholmere har møttes i flere tiår. Et perfekt sted å vise frem nye klær og sko. Et sted for både å se andre og bli sett selv.


  Grafik i lakkkollasjeteknikken


  Kunstner Maria Larkman har laget helt nye bymotiver for NOA Gallery. Inspirasjonen er byen Stockholm, pulsen og det stadig pågående livet som finnes i byen. Maria Larkman arbeider med en teknikk som heter Lacollage, og det er en blandet teknikk mellom foto, collage, maleri og lakk. Motivet er et grafisk ark med et opplag på 190 nummererte og signerte eksemplarer. Teknikken er serietrykk eller silketrykk, en klassisk grafisk trykkteknikk. Maria Larkman beskriver det som fint håndverk som kombineres med moderne uttrykk. Papiret er nøye utvalgt og kjøpt fra England for å gjengi motivene og fargene hundre prosent.

  -Magisk å se de forbedrende effektene av silketrykk og hvordan et fargefelt blir utdypet og gir hele motivet en ekstra dybde. En fantastisk måte å uttrykke seg kunstnerisk på og produsere et begrenset nummerert og signert opplag.

  Se alle maleriene av Maria Larkman

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Mariatorget
1-2 uker
Fra 2160 kr
Brigitte Bardot
1-2 uker
3360 kr
Bare 1stk igjen
Stomatol behind
1-2 uker
Fra 2320 kr

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
1432 kr
Bare 6stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland