1-2 uker

And she loved her shoes

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
1360 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Silketrykk
 • Information
 • "And she loved her shoes"


  - Jeg har et veldig kjærlig forhold til Stockholm. Har vokst opp i Stockholm og fulgt byens forandring, fått favorittsteder som jeg kommer tilbake til og avhengig av årstid får de en viss energi.

  Maria Larkman liker å bevege seg rundt i forskjellige deler av hjembyen sin og ser stadig nye ting eller oppdager nye sider ved kjente steder. Et av Stockholms knutepunkter er Stureplan, hvor stockholmere har møttes i flere tiår. Et perfekt sted å vise frem nye klær og sko. Et sted for både å se andre og bli sett selv.


  Grafik i lakkkollasjeteknikken


  Kunstner Maria Larkman har laget helt nye bymotiver for NOA Gallery. Inspirasjonen er byen Stockholm, pulsen og det stadig pågående livet som finnes i byen. Maria Larkman arbeider med en teknikk som heter Lacollage, og det er en blandet teknikk mellom foto, collage, maleri og lakk. Motivet er et grafisk ark med et opplag på 190 nummererte og signerte eksemplarer. Teknikken er serietrykk eller silketrykk, en klassisk grafisk trykkteknikk. Maria Larkman beskriver det som fint håndverk som kombineres med moderne uttrykk. Papiret er nøye utvalgt og kjøpt fra England for å gjengi motivene og fargene hundre prosent.

  -Magisk å se de forbedrende effektene av silketrykk og hvordan et fargefelt blir utdypet og gir hele motivet en ekstra dybde. En fantastisk måte å uttrykke seg kunstnerisk på og produsere et begrenset nummerert og signert opplag.

  Se alle maleriene av Maria Larkman

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk