Utsolgt

Acne for Peace by Jonny Johansson 19 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
3920 kr

Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Acne for Peace av Jonny Johansson:

  Støtt kampen mot vold ved å kjøpe Acne-grunnlegger Jonny Johanssons versjon av det unike samleobjektet, også den berømte skulpturen Non-Violence. Originalen ble designet av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd i 1980 som et symbol på og hyllest til John Lennons kamp for en fredelig verden.

  Jonny Johanssons egen tolkning av symbolet ble kalt Acne for Peace av Jonny Johansson. Alt overskudd fra salget går til den ideelle organisasjonen Non-Violence Project Foundation som har som mål og formål å redusere vold i samfunnet.

  World Infamous Peace Symbol Sculpture – Limited Edition

  Den knutede revolveren er i dag et av verdens mest kjente symboler på fred og er blant annet plassert utenfor FNs hovedkvarter i New York, Berlin og Beijing.

  Skulpturen designet av Jonny Johansson for Non-Violence Art Project er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se i to størrelser, 19 centimeter og 40 cm. Acne for Peace av Jonny Johansson er laget på håndmalt polyresin og selges i et begrenset opplag på 499 eksemplarer for 19 cm og 199 eksemplarer for 40 cm skulpturen. Et ekthetsbevis er inkludert.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk