1-2 uker

Tennis for Peace by Billgren och Söderling 1 m

Bare 6stk igjen
Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
93596 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • </ sterk>

  </ sterk>

  Tennis for fred» av Billgren og Söderling (1 meter)
  < /strong>

  </ strong>Støtt kampen mot vold ved å kjøpe tennisspilleren Robin Söderling og kunstneren Ernst Billlgrens versjon av det unike samleobjektet, også den berømte skulpturen Non-Violence. For å lage kunstverket tok de helt sonisk til tennisballer og maling og knuste den knutede revolveren knallhardt med lyse farger. Alt overskudd fra salget går til den ideelle organisasjonen Non-Violence Project Foundation som har som mål og formål å redusere volden i samfunnet. Originalen ble designet av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd i 1980 som et symbol på og hyllest til John Lennons kamp for en fredelig verden.

  World Infamous Peace Symbol Sculpture – Limited Edition

  Den knutede revolveren er i dag et av verdens mest kjente symboler på fred og er plassert utenfor FNs hovedkvarter i blant annet New York, Berlin og Beijing. Skulpturen av Robin Söderling og Ernst Billgren for Non-Violence Project er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se i tre størrelser, 19 centimeter, 40 centimeter og 1 meter. Den er laget på håndmalt polyresin og selges i et begrenset opplag, det er kun 499 eksemplarer av den mindre størrelsen, 99 kopier av den mellomstore og 8 eksemplarer av den største. Denne er den største og kommer med et ekthetsbevis og ligger i en fin gaveeske.

  Vi har gratis frakt på dette produktet innenfor Stockholm, for transport til resten av landet, priser er tilgjengelig på forespørsel på contact@noagallery.no

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Poker
1-2 uker
Kampanj
2312 kr 2720 kr
Bagaren
1-2 uker
Kampanj
2312 kr 2720 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland