1-2 uker

Abstrakt fotografi 003

2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Abstrakt fotografi 003":

  Thomas OKOK Gunnarsson er en Stockholm-basert artist og musiker med røtter i svensk hiphop og Stockholms graffiti-verden. Graffitiscenen er grunnlaget for hans kunstneriske skapelse og det er også der han henter inspirasjonen. Thomas OKOK Gunnarsson skaper kunst med både abstrakte og figurative elementer. Kreasjonen hans har vokst ut av begge uttrykksstilene og han blander ofte disse for et interessant uttrykk.

  Grafikark fra i limited

  "Abstrakt fotografi 003" er et begrenset opplag som selges eksklusivt på Noagallery.se. Størrelsen på motivet er 44 x 59 cm, komplettert med ramme, størrelsen på kunstverket er 50 x 65 cm.

  Se alle maleriene av Thomas OKOK Gunnarsson her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk