1-2 uker

Abstrakt fotografi 001

2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Abstrakt fotografi 001":

  Thomas OKOK Gunnarsson er en Stockholm-basert artist og musiker med røtter i svensk hiphop og Stockholms graffiti-verden. Graffitiscenen er grunnlaget for hans kunstneriske skapelse og det er også der han henter inspirasjonen. Thomas OKOK Gunnarsson skaper kunst med både abstrakte og figurative elementer. Kreasjonen hans har vokst ut av begge uttrykksstilene og han blander ofte disse for et interessant uttrykk.

  Grafikark fra i limited

  Abstrakt fotografering 001 er et grafisk ark i et begrenset opplag som selges eksklusivt på Noagallery.se. Størrelsen på motivet er 44 x 59 cm, komplettert med ramme, størrelsen på kunstverket er 50 x 65 cm.

  Se alle maleriene av Thomas OKOK Gunnarsson her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Lemontree

Nyhet

1-2 uker
640 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland