Utsolgt

Vinterbild

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
3360 kr
Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Litografi
 • Information
 • "Vinterbild" av Lars Jonsson

  Lars Jonsson født i 1952 er kunstner, forfatter og ornitolog. Hans lidenskap for fugler preger kunstnerskapet hans, en interesse som har fulgt ham siden barndommen. Gjennom årene har han stilt ut kunsten sin over hele verden. Lars jobber hovedsakelig i feltet hvor han maler direkte fra sine visuelle inntrykk, liker å male direkte i naturen men tar også med seg skisseblokken hjem til atelieret sitt hvor han fullfører sine arbeider.

  Vinterbild er et helt nytt litografi som ble trykket tidlig i 2023 sammen med Björn Lumphé ved Lumphé litografi på Långholmen i Stockholm.

  Litografi i nummerert og signert utgave

  Vinterbild er et litografi laget av kunstneren Lars Jonsson i en utgave av fire motiver som selges eksklusivt på Dagens Nyheter. Litografiene er trykt på et 300 grams Arles-papir. Bladet er håndbetjent og måler 32,5 cm x 42 cm. Komplettert med hvit passepartout og hvit laseret ramme i massiv bjørk, laget på Gotland, får du et komplett kunstverk og målene er da 50 x 62 cm.

  Vinterbild selges eksklusivt for Dagens Nyheter i samarbeid med NOA Galleri.


  Se alle motiver av Lars Jonsson!

  ,
 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk