Original
1-2 uker

Vår AI har fått känslor

Bare 1stk igjen
20800 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • "Vår AI har fått känslor":

  Jacqueline Östlind x Thomas OKOK Gunnarsson maler på lerret med akryl, spray og tape og lager kunst med både abstrakte og figurative elementer. En kreasjon som har vokst ut av deres to separate stiler; som når de møtes og gifter seg sammen åpner for nye, visuelle landskap.

  Unik original – kun én kopi

  Kunstnerparet fant hverandre og har samarbeidet siden høsten 2018. Vanligvis maler de i partier på verkene – noen ganger er det en rask kreativ prosess, mens andre ganger skjer det med desto mer konflikter og friksjon, men verkene utvikler seg organisk under arbeidet. "Vår AI har fått känslor" er et originalt verk og finnes kun i ett eksemplar som selges eksklusivt på Noagallery.se. Størrelsen på motivet er 105 x 123 centimeter.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Bath
1-2 uker
Fra 1560 kr
Hilmas vågskål
1-2 uker
Fra 1560 kr
Trancendenser
1-2 uker
Fra 1560 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland