1-2 uker

Tulpanmanna

Bare 7stk igjen
Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
1840 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Litografi
 • Information
 • Ingrid Roth på « "Tulpanmanna"":>

  "Jeg liker å male uttrykksfullt, naivt og populært med sterke farger som sprer glede. Noen ganger jobber jeg helt fritt. Jeg starter et sted på lerretet og lar det utvikle seg uten å tenke for mye. Fantasien inni meg lever et liv med sitt egen og jeg bare følger med. Ofte viser det seg å være poetiske bilder forankret i drømmer og minner."

  Litografi i 290 eksemplarer

  Kunstneren Ingrid Roth bruker tradisjonelle metoder for å lage figurative og narrative malerier med mye farger og lekenhet. Hun ønsker å formidle glede med kunsten sin og maler gjerne hendelser som gjør henne glad for å spre den følelsen videre. Ingrid Roth har laget flere motiver for NOA Galleri. Litografiene finnes i et opplag på 290 eksemplarer, hvor hvert grafisk ark er nummerert og signert av kunstneren.


  Se alle motiver av Ingrid Roth!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Tulpansotare
1-2 uker
Fra 2560 kr
Halva vägen var
1-2 uker
Fra 2400 kr
Jamtlandstaus
1-2 uker
Fra 1440 kr
Old Love
1-2 uker
Fra 1600 kr

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk