Original
Solgt

The Ugly Duckling (original)

31200 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl , Olje
 • Information
 • "The Ugly Duckling (original)":

  - Det hele startet med en fantasiskisse av en svane (den i forgrunnen) som jeg ble veldig glad i, kanskje den er forankret i en gammel synd». I 20-årene laget jeg et maleri kalt «Den deprimerende svanen». Gud vet hvor det er i dag. For å understreke sårbarheten til halen min, plasserte jeg den nærmest betrakteren, omgitt av to andre, vakre svaner – hvorav den ene til og med dykker for å unngå å konfrontere den. Med svanen plassert i ledende posisjon ønsker jeg også å formidle budskapet om at utseende ikke betyr noe og at du alltid skal være deg selv, uansett. Så mens jeg sto der, med det jeg trodde var et ferdig maleri, fikk jeg en inspirasjon – jeg ville at noe mer skulle skje i bildet. Hvitfargen som ser ut til å renne nedover maleriet ble derfor prikken over i-en og symboliserer hva jeg synes om diskusjonen rundt mobbing; den skal være slettet og overflødig.

  Unik original i akryl og olje - kun ett eksemplar

  Tony Nilssons kreative prosess handler om å følge instinkt over logikk og bare la kreativiteten flyte; en prosess med eksperimenter og spørsmål som er tilpasset selvet, hvor formene styres av følelser som uttrykkes og finner sted. I motsetning til mange andre kunstnere ønsker han derfor ikke å bli plassert i en spesiell kategori, men være fri til å skape på sin egen måte, uavhengig av hvordan det kommer til uttrykk. "The Ugly Duckling (original)" er et originalverk og finnes kun i ett eksemplar solgt på Noagallery.se. Størrelsen på akryl- og oljemaleriet er 150 x 150 centimeter.

  Alle som kjøper en original av Tony Nilsson får i gave hele Tonys frimerkeserie, som inkluderer Dalaphant, Lovers, Raven og The Fox (verdi SEK 3 960), som alle kan sees blant Tony Nilssons kunstverk.
 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

My Big Mirror Mirror
1-2 uker
Fra 2000 kr
No baby this ain´t no Steinway
Original
1-2 uker
52000 kr
Bare 1stk igjen
Comix 2
1-2 uker
1760 kr
Stool Pigeon
1-2 uker
46400 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
1432 kr
Bare 6stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland