1-2 uker

The fishes from Risvattnet are on the loose again

Etablert kunstner
3120 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Fisken fra Risvatnet er på frifot igjen” av Per Nylén

  - I Risvatnet får man sjelden storgjedda, men nå lykkes kanskje Anna og Sara takket være de nye himmeltjenestene fra naboen, sier kunstneren Per Nylén om maleriet hans Fisken fra Risvatnet er på frifot igjen . Jeg har nettopp laget dette maleriet på en iPad med en kopp kaffe foran peisen. Det tar vanligvis flere timer enn et akrylmaleri, jeg vet ikke hvorfor, men det er gøy!

  – En bekjent, Olle Ljungström (nå avdød musiker, red.anm.), sa av en grunn; «Per, maleriene er som en 3-minutters film», og det er litt sånn at jeg ser på dem, sier Per. Du vet ikke hvordan folk ser ut, men det er alltid en sprø aktivitet inne i husene. Eller bare tanken på å kjøre en taustige til naboen gjør deg svimmel. Og jeg vet ikke hva de gjør med stigene og bøttene.

  Grafikk ark med begrenset opplag
  Pers maleri motiver er vanligvis gåtefulle, suggestive og fantasifulle hus. I de fleste tilfeller maler han på en MDF-plate og skjærer rammen selv. Han maler virkelig store malerier på lerretet. Mest med akrylmaling og tusjer, men noen ganger er det også oljepastell. Paletten domineres av blå og oransje toner. Pers motiv Fisk fra Risvattnet er på frifot igjen er tilgjengelig på Noagallery.se i et eksklusivt, begrenset opplag på 90 eksemplarer. Motivet er et pigmenttrykk og kan kjøpes med en spesielt utvalgt ramme - innrammet, den måler 90 x 70 centimeter, ellers 70 x 50 centimeter.

  Se alle maleriene av Per Nylén her


  < /div>
 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Cloud storage in Gumboda
1-2 uker
Fra 1280 kr
M and H the black one
Original
1-2 uker
6320 kr
Bare 1stk igjen
Robertsfors City
1-2 uker
Fra 3120 kr

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Lemontree

Nyhet

1-2 uker
640 kr
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland