Utsolgt

Take the Leap

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
1760 kr
Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Marie Plosjö på «Take the leap»:

  Ballerinaene Ttar spranget innogGolden dreamsser artisten Marie Plosjö som et par og er malt av hennes litt "mykere jeg".

  - Jeg er inspirert av sterke mennesker som tør å skille seg ut og være seg selv. Jeg ønsker å formidle åpenhet, styrke, glede og kjærlighet. Du skal gjerne se på kunsten min. Golden Dreams ble til i en overgangsperiode i maleriet mitt og handler om å fokusere på det du vil og tørre å sikte mot målet. Maleriet handler om en ung jente som våget å følge drømmen sin, våget å ta spranget og lyktes. I Golden Dreams er hun yngre og drømmer om å stå på scenen og bli danser.

  Begrenset utgave av malerier

  Kunstneren Marie Plosjö er først og fremst kjent for sin sensuelle og fargerike kunst. Hun maler ofte i akryl med intense farger, men jobber også med svart blekk på hvit bakgrunn. Marie Plossjö maler hovedsakelig kvinner, men også fantasifulle og fargerike dyr. Marie Plosjö har laget flere motiver for NOA Gallery, inkludert "Never to Late" og "F.L.Y First Love Yourself a>" som er en del av samme samling. Ta spranget er tilgjengelig i et nummerert og signert opplag på 300 eksemplarer.

  Se alle motiver av Marie Plosjö!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Golden Dreams
1-2 uker
Fra 1760 kr
My body my decision
Original
1-2 uker
6800 kr
Bare 1stk igjen
Flowers inside
Original
1-2 uker
15200 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk