1-2 uker

Summer in the City

Etablert kunstner
2480 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Litografi
 • Information
 • Gunnel Moheim på "Summer in the City":< /h2>

  "Stockholm er ett av tre universer jeg beveger meg innenfor i kunsten min. Jeg har atelier på Söder og ser utover Kolingsborg og Slussen. Uansett om jeg beveger meg i byen eller i naturen, legger jeg alltid merke til farger og former. Farge er så viktig for meg. Det er litt nostalgi i dette bildet også, miljøet er delvis ødelagt allerede og vil snart forsvinne."

  Litografi i 250 eksemplarer

  Kunstner Gunnel Moheim maler akvareller i varme farger og har laget to unike motiver for NOA Gallery, "Summer in the City" og "9,48". Den litografier tilgjengelig i et opplag på 250 eksemplarer, hvor hvert grafisk ark er signert og nummerert av kunstneren. Motivene er trykket på Arches akvarellpapir 300 gram og kankjøpes enten uten eller med hvit ramme.

  Se alle motiver av Gunnel Moheim!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

9,48 pm
1-2 uker
Fra 1920 kr

Andre kjøpte også:

Livets resa
1-2 uker
Fra 2320 kr
Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk