1-2 uker

Solsken

Etablert kunstner
1920 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Solsken"

  Cecilia Lundgren jobber mye for hånd i akvarell, blekk og blyant og komponerer og justerer etterpå på datamaskinen. Stilen hennes er preget av enkelhet, sterke farger og harde kontraster, og bildene har ofte holdning og styrke.

  Grafikark i begrenset opplag

  Cecilia Lundgrens illustrasjoner er vakre og sofistikerte i all sin enkelhet, men det er tydelig at det ligger et intrikat linjearbeid bak. I tillegg er bildene hennes ofte fulle av liv og en ungdommelig hvithet. "Solsken" er et grafisk ark, et såkalt pigmenttrykk og selges i et begrenset opplag på 90 nummererte og signerte eksemplarer på Noagallery.se . Størrelsen på motivet er 36 x 36 centimeter uten ramme, henholdsvis 50 cm x 51 centimeter med.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Systrar
1-2 uker
Fra 1920 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk