1-2 uker

Sea Love

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
3600 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Litografi
 • Information
 • Ingrid Roth på "Sea Love":

  "Jeg liker å male ekspressivt, naivt og folkelig. Sterke farger møter inspirasjon fra både Chagalls russiske landsbyer og den meksikanske kunstneren Frida Kahlo. Noen ganger jobber jeg helt fritt. Jeg starter et sted på lerretet og lar det utvikle seg uten å tenke for mye . Bildene er ofte forankret i drømmer, minner og møter som oppstår mellom mennesker."

  Litografi i 290 eksemplarer

  Kunstneren Ingrid Roth bruker tradisjonelle metoder for å lage figurative og narrative malerier med mye farger og lekenhet. Hun ønsker å formidle glede med kunsten sin og maler gjerne hendelser som gjør henne glad for å spre den følelsen videre. Ingrid Roth har laget flere motiver for NOA Galleri. Litografiene finnes i et opplag på 290 eksemplarer, hvor hvert grafisk ark er nummerert og signert av kunstneren. Motivet er trykket på Toscana 400 gram 100% bomull.


  Se alle motiver av Ingrid Roth!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Winter Family
1-2 uker
Fra 2560 kr
Bel Monte
1-2 uker
Fra 2480 kr
Gul Traktordag
1-2 uker
Fra 1920 kr
Himmel blå
1-2 uker
Fra 2640 kr

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk