Original
Solgt

Rusningstid

Etablert kunstner
4160 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akvarell
 • Information
 • "Rusningstid"" av Niklas Gustafsson:

  - En solrik morgen, folk i full bevegelse og folkemengden som pulserer i rushtrafikken, forteller kunstneren Niklas Gustafsson om kunstverket sitt "Rusningstid". Niklas fantastiske akvarellmalerier tar betrakteren med til lekre bymiljøer som er hentet fra Niklas egne lokalmiljøer eller fra hans reiser til andre steder rundt om i verden. Bymiljøer er ofte til stede i Niklas kunst, men du finner også innslag av natur og marine temaer.

  Unikoriginal i akvarell

  Niklas Gustafsson har laget "Rusningstid", en original i akvarell. Kunstverket måler 38 cm x 27 cm i arkstørrelse og leveres innrammet med hvit passepartout og sort tynn ramme som måler 50 cm x 40 cm. Originalen er malt på Langton Daler Rowney Watercolor Paper, et høykvalitets akvarellpapir med svært høy aldersbestandighet

  Se alle maleriene av Niklas Gustafsson her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Räls
1-2 uker
Fra 2160 kr
Passage
Original
1-2 uker
7840 kr
Bare 1stk igjen
Fiskaren
1-2 uker
Fra 2160 kr
Strömgatan
Original
1-2 uker
14400 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr