Original
Solgt

Röd fågel 1

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
23920 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • Red Bird #1:

  - Susanna Arwin er en mangefasettert kunstner, her på NOA mest kjent for sine skulpturer av Den svenske tanten og de tunge skulpturene i bronse, avbildet "Med vesken som våpen".

  Susannas kunstnerskap er bredere enn som så, men somrene bruker hun lekende på å skape kunst med fokus på fuglens frie flukt, uten hverdagslige bekymringer som vi mennesker har. Viktig å ha med oss..

  Unik original

  Susanna Arwins kunst er leken med en undertone av alvor. Hun bruker sommeren på å observere fugler i hverdagen og blir inspirert av det.

  Susanna jobber i akryl og olje og i noen arbeider blander hun inn bladgull for å løfte kunstverket. Rød fugl nr. 1 er en unik original som selges på Noagallery.se. Kunstverket måler 100 x 100 cm.

  Se alle maleriene av Susanna Arwin her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Lemontree

Nyhet

1-2 uker
640 kr
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland