Utsolgt

Riddarholmen över Söder

Etablert kunstner
2320 kr
Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Riddarholmen över Söder"" av Karin Holmström:< /p>

  Et noe uvanlig Stockholm-motiv - først ble Söder Mälarstrand malt, som deretter ble malt over med Riddarholmen og ble til maleriet "Riddarholmen över Söder" . Se godt etter og du vil se skygger av Mariaberget og noen båter. Fragmenter av et tidligere Stockholm under det nye skaper en drømmende atmosfære og en vri på det klassiske bymotivet. Originalmaleriet er et stort akrylmaleri som hang lenge i et fjernsynsstudio, «Malou etter ti i TV4», og ble satt stor pris på av fjernsynsseerne. Maleriet er et av de som førte til at Karin Holmström slo gjennom som kunstner og som bidro til at hun satset fullt ut på kunst.

  Grafikark med begrenset opplag< / span>

  Karin kaller stilen hennes figurativt abstrakt – motivene forandrer seg, det er snarere fargene, impulsene, den direkte følelsen og kraften som preger maleriene hennes. Hun vil ikke at verket skal føles for ferdig, det skal fortsette med betrakteren. Hun maler hovedsakelig med akryl, i mange lag, og skulpturerer motivene sine for å gi betrakteren en harmonisk og kraftfull følelse. Karins motiv "Riddarholmen över Söder" er tilgjengelig på Noagallery.se i et eksklusivt, begrenset opplag på 30 eksemplarer. Motivet er et pigmenttrykk etter en akryloriginal og kan kjøpes med en spesielt utvalgt ramme, innrammet måler den 48 cm x 62 centimeter. Motivet er signert og har både ekthetsbevis og stempel.

  Se alle Karin Holmströms motiver her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

La feminista
1-2 uker
Fra 3600 kr
Guardian Angel
1-2 uker
Fra 2320 kr
Blue dreams
Original
1-2 uker
22400 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland