Utsolgt

Repeat blue

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2400 kr
Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Repeat blue"

  – Dette er et morsomt bilde. Papegøyer kan snakke, men her har den hodetelefoner på og skjermer seg selv i stedet. Jeg liker å jobbe med humor, sier kunstner Robert Hilmersson om maleriet "Repeat blue".

  Roberts kunst handler ofte og liker å handle om samtiden vi lever i. Han trekker ikke sjelden frem aktuelle hendelser i dagens samfunn og hvordan vi mennesker oppfører oss, der motivene inneholder viktige problemstillinger som global oppvarming og klimapåvirkning, vanligvis med et humoristisk element.

  Pigmenttrykk i begrenset opplag

  Robert Hilmerssons kunst er full av humor og popkulturpåvirkninger samt politiske temaer og samtidskommentarer. Han jobber mye med collage og prøver gjerne ulike teknikker. "Repeat blue" er et pigmenttrykk og selges på Noagallery.se i et begrenset opplag på 75 eksemplarer hvor hvert grafisk ark er nummerert og signert av kunstneren. Størrelsen er 50 x 50 centimeter uten ramme, henholdsvis 55 x 55 centimeter med.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Sugar Rush
1-2 uker
Fra 2400 kr
Prins Charming
1-2 uker
Fra 2400 kr
1-2 uker
Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
20000 kr
Bare 1stk igjen
Vamos
1-2 uker
Fra 2400 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland