1-2 uker

På tå (Grafiskt blad)

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2480 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • På tå:

  - Kunstneren Hanna Ekegren henter inspirasjon fra det åndelige og fra det bevisste og underbevisste. – Jeg prøver å følge fargene og har sjelden motivet klart for meg når jeg starter et maleri, og det gjelder også det grafiske arket På toe sier Hanna.

  - Motivet dukker opp og det er min overbevisning at farge gir energi og komfort. Hanna forteller videre at mange av kundene hennes har sett noe i kunstverket hennes som avlaster en tung og vanskelig situasjon eller opplevelse, eller som bare vil ha et maleri som gir dem energi. – På tå handler om «Stå på tå for hverandre, alltid sammen». .

  Grafikark i begrenset opplag

  Hanna Ekegren har skapt kunst siden barndommen. Tidlig i karrieren som kunstner var kunsten hennes preget av detaljert nøyaktighet og realistiske motiver.

  Senere har fargen og formen blitt det viktige, å lytte innover og male basert på følelser.

  Det grafiske arket På toe er et grafisk ark i nummerert og signert utgave. Kunstverket måler 52 x 61 cm, komplettert med en håndskåret ramme og håndskåret passepartoute, måler kunstverket 62 cm x 71 cm.

  Se alle maleriene av Hanna Ekegren her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
17600 kr
Wallflower petrol
1-2 uker
Fra 2240 kr
Horisont
1-2 uker
Fra 2480 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk