Utsolgt

Non stop love edition

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2400 kr
Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Non stop love edition":

  Kunstneren Robert Hilmersson tar opp klimaangst med humoristiske pingviner – et tilbakevendende motiv i kunsten hans, som en kommentar til klimakrisen.

  - Jeg liker å ha min egen vri på det jeg gjør, ofte med et humoristisk innslag, sier Robert om maleriet "Non stop love edition". Pingvinene blir små karakterer for meg som gjør uventede ting i ulike miljøer, samtidig som de tenker over viktige saker som global oppvarming og klimaendringer.

  Pigmenttrykk i begrenset opplag

  Robert Hilmerssons kunst er full av humor, popkulturelle påvirkninger, men også politiske temaer og samtidskommentarer. Han liker å blande teknikker, maler med ulike typer maling og jobber med ulike trykkteknikker. "Non stop love edition" er et pigmenttrykk og selges på Noagallery.se i et begrenset opplag på 75 eksemplarer, hvor hvert grafisk ark er nummerert og signert av kunstneren. Størrelsen på motivet er 50 x 50 centimeter uten ramme, henholdsvis 55 x 55 centimeter med.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Mondrian
1-2 uker
Fra 2400 kr
Good Vibrations
1-2 uker
Fra 2400 kr
Keep Smiling
1-2 uker
Kampanj
Fra 2040 kr Fra 2400 kr
Bare 2stk igjen
1-2 uker
Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
28000 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr