1-2 uker

Nattliv

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2800 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Litografi
 • Information
 • "Nattliv"

  I Angelica Wiiks kunst er natten den beste tiden, det er også når hun lager de fleste kunstverkene sine. Om natten foregår møter og musikk strømmer gjennom byen der både kvinner, menn og dyr beveger seg fritt. Musikk er konstant til stede i maleriene hennes. Her kan to kvinner kledd for anledningen sees på vei ut i natten i åpen bil.

  Litografi i begrenset opplag

  Kunstneren Angelica Wiiks unike verk er hentet fra uskrevne historier og er preget av en eventyrverden hvor både det harmoniske, lekne og melankolske finnes. Angelicas lidenskap for musikk, spesielt jazz, er en viktig del av kunsten hennes og noe som ofte er nedfelt i hennes arbeid i form av instrumenter. Wiik har laget flere unike motiver for NOA Gallery, inkludert Södermälarstrand og "Mariaberget". Opplaget er begrenset til 290 nummererte og signerte eksemplarer. Motivet kan kjøpes enten uten eller med sort ramme.

  Se alle design av Angelica Wiik
  !

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

På väg
1-2 uker
Fra 2800 kr
Mariaberget
1-2 uker
Fra 2800 kr
Bare 1stk igjen
Bio Rio
1-2 uker
Fra 3360 kr
Mosebacke
1-2 uker
Fra 2240 kr

Andre kjøpte også:

Nattljus
1-2 uker
Fra 2800 kr
1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk