Original
Solgt

My Red Little Pony

Etablert kunstner
11200 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Bland media
 • Information
 • Min røde lille ponni:

  Catrine Näsmark liker å male hester, de kraftige dyrene er et av hennes tilbakevendende temaer. Her kan du se en ponni som er på vei ut av den varme, røde bakgrunnen med fart og kraft.

  - Jeg er faktisk redd for hester, faren min pleide å løpe hester, men jeg har aldri vært noen hestejente. For meg representerer hesten styrke, kraft – hestekrefter rett og slett. Det er det samme jeg behandler når jeg maler biler, motorsykler eller idrettsutøvere. Det er en kraft jeg trenger som kunstner og som jeg ønsker å formidle i maleriene.

  Utvalgte originale kunstverk

  Utvalgte originalmalerier av Catrine Näsmark er tilgjengelig på noagallery.no. Maleriet "My Red Little Pony" er laget i blandede medier med akrylmaling og elementer av collageteknikk og piksler og motivet er malt på et lerret det vil si 80 X 80 centimeter. Maleriet finnes kun i ett eksemplar.

  Se alle motiver av Catrine Näsmark

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Det är kurvan man vill åt
1-2 uker
Kampanj
Fra 2244 kr Fra 2640 kr
Bare 7stk igjen
Honey angels
1-2 uker
Fra 2640 kr
Bare 8stk igjen
Mc Klubben Vitsippan
1-2 uker
Fra 2640 kr
Bare 9stk igjen

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk