1-2 uker

Det är kurvan man vill åt

Bare 7stk igjen
Etablert kunstner
2640 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Det är kurvan man vill åt":

  Catrine Näsmark liker å male motorsykler, biler og hester. De tilbakevendende motivene handler om hestekrefter, motorenes kraft og følelsen av frihet og styrke som motivene gir betrakteren. Catrine Näsmark kjører selv motorsykkel så ofte hun kan, og den tiden på året hun ikke kan kjøre, maler hun motorsykler i stedet. Catrine Näsmark har en spesiell filosofi om motorsykkelkultur – det er helt greit å snu og vri på de tradisjonelle macho-attributtene og gjøre det du vil helt på dine egne premisser.

  - Jeg har et oppdrag og det er å få flere kvinner til å kjøre motorsykkel. Jeg kan egentlig ingenting om motorer eller den tekniske delen av motorsykkelkulturen, jeg vil bare formidle friheten og vise at du kan gjøre det på din egen måte. En dag skal jeg ri naken og dokumentere det - det ville være den ultimate friheten.

  Grafikark i eksklusiv utgave

  Motivet er et grafisk ark, et såkalt pigmenttrykk, av Catrine Näsmark og er tilgjengelig eksklusivt på noagallery.no. Maleriet "Det är kurvan man vill åt"finnes i et begrenset opplag på 90 eksemplarer, nummerert og signert av kunstneren.

  Se alle motiver av Catrine Näsmark

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Mc Klubben Vitsippan
1-2 uker
Fra 2640 kr
Bare 9stk igjen
Honey angels
1-2 uker
Fra 2640 kr
Bare 8stk igjen

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Lemontree

Nyhet

1-2 uker
640 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland